Ventilationsfirma fixar fräsch luft även i Stockholm

En ventilationsfirma i Stockholm hjälper dig identifiera brister i fastighetens ventilationssystem. En god inomhusluft är viktigt för att boende ska må bra.

Har du huvudvärk ofta? Det kan bero på dålig luft. Och det är inte alls säkert att det räcker med att öppna fönstren. Om det är tjall på ventilationen i huset kan luftkvaliteten faktiskt försämras snarare än förbättras av ventilationen. Och då gäller det att du åtgärdar det, istället för att vädra stup i kvarten.

Det kan till exempel handla om att luftintaget till ditt hus blivit alldeles för smutsigt. När rengjorde du systemet senast? Sannolikt aldrig. Det är inte så ofta man gör det. Men det betyder inte att det inte behövs göras. Ta hjälp av en erfaren ventilationsfirma, så kommer de snabbt kunna se vad som behöver åtgärdas i ditt ventilationssystem.

Ventilationsfirma kan identifiera problem med luftintaget

En ventilationsfirma vet att det finns vissa riskfaktorer för din inomhusluft, som är direkt kopplade till husets luftintag. Detta gäller särskilt fastigheter som ligger i nära anslutning till till exempel större motorleder, som Essingeleden i Stockholm. Då är det av största vikt att gå igenom ventilationssystemet med jämna mellanrum.

Placeringen av luftintaget kan göra stor skillnad för vilken luft du får in i huset. Det kan handla om att flytta intaget till andra sidan taket. Det kan också handla om att vinkla det åt ett annat håll, för att se till att luft av så god kvalitet som möjligt kommer in i husets ventilationssystem.

10 Sep 2022