Var förvarar du byggmaterialet?

När du börjar bygga är det mycket att tänka på. Antagligen har du redan en byggbeskrivning, materialbudget och en tidsplanering. Det är lätt att hålla sig till den i början men efter ett tag märker du antagligen att du behöver revidera både tidsplanen och materialbudgeten. Ofta har man tagit i för lite och det är lätt hänt att budgeten sväller under byggets gång. En hel del oförutsedda saker händer.

Den som är van byggare har räknat med det oförutsedda. Det är viktigt att ha is i magen. Ju mer erfaren du är, desto lugnare blir du över det som inte än inplanerat. Hur gör du med allt byggmaterial? Mycket av det byggmaterial som du kommer att behöva är väderbeständigt. Inte allt behövs förvaras inomhus. Trots det kommer det alltid att finnas saker som är känsliga för väder och vind och som du kommer att behöva förvara inne. Hur gör du då? Och hur gör du med allt material som du behöver slänga? Som du säkert märker kommer du att behöva containrar för en hel del olika behov. Du vet väl om att du även kan ha en container som lokal eller kontor under tiden du bygger? då hyr du en container med värme och ljus, fönster (om du vill och el.

Hyr en container för värmekänsliga material

Behöver du förvara värmekänsliga material är en container med uppvärmning det bästa du kan tänka dig. Då är du trygg med att materialet inte far illa. Du kan även hyr a en container som behöver kylas ned, eller för miljöfarliga vätskor till exempel. OM du behöver en container för särskilda behov finns även det.  Specialcontainer

Byggcontainer

Har du en byggarbetsplats kan ske du behöver vämre, ljus, elcentral, lpsbon och isolering, så du antingen får den värme, eller kyla som du behöver. Då får du både ett färråd och en liten arbetsyta.

Elcontainer

En container för el och då får du värme, isolering, elcentral, hyllor ljus och en låsbom. Då får du förvaring med sladdar, verktyg.

Entreprenadcontaier

Vill du ha en entreprenadcontainer får du en arbetsbänk med skruvstäd, hyllor, isolering, elcentral, ljus och låsbom, och värme.

Kylcontainer

Om du behöver en container som förvarar saker i låga temperaturer, kan du hyr aen kylcontainer. Du kan till och med få en kylcontainer ner till minus 20 grader.

Kontorscontainer

För ett kontor kan du behöva en mer inredd och kontorsvänlig container och då får du en med fönster, med uppvärmning och el.

Miljöcontainer

En miljöcontainer är till för att du ska kunna förvara miljöfarligt material. Här är det viktigt att få en container som håller tätt och samlar upp vätskor.

Är du intresserad av att läsa mer? Klicka på denna länk.

18 Dec 2017