Totalentreprenad till din tillbyggnad i Stockholm

Det är stor skillnad på att drömma och vad som i slutändan är realistiskt att göra. För många privatpersoner kommer detta som lite av en kalldusch. Detta i synnerhet då det gäller olika byggnationer. Om vi säger att du planerat att genomföra en tillbyggnad till din villa i Stockholm - en tillbyggnad där du vill utöka måtten för det befintliga badrummet och till detta addera både en bastu, en större jacuzzi samt en plats för relax så kan du ha en plan färdig i huvudet. En slags målbild både gällande utformning och gällande material. 

Att sedan omsätta denna plan rent praktiskt blir dock ofta svårare. Det är också anledningen till att många tillbyggnader skenar iväg kostnadsmässigt och som därmed också aldrig blir riktigt färdiga. Dessutom så tänker inte många på att kontakter med myndigheter och annat också tar sin beskärda del av kakan och som, rent tidsmässigt, kan få en att tappa lusten. Att Attefallshuset – med sitt slopade bygglov – underlättat den byråkratiska processen är en fördel; men det krävs ändå att man får startbesked och att man håller sig inom de givna måtten även för denna tillbyggnad – oavsett om den är väggfast eller fristående. 

Ta professionell hjälp

Vårt råd är att man tar hjälp och genom ett professionellt företag kan omvandla drömmar till realitet. Genom att anlita ett företag så får du dels ett bättre jobb utfört, du får dels klarhet i vad som är möjligt – och vilka alternativ som finns – samt dels även den nödvändiga kontakt med myndigheter som annars kan vara lite av en djungel att bena ut. Men, viktigt är att du – enligt oss – använder samma firma från start till mål och som erbjuder så kallad totalentreprenad.

 

Fördelar med totalentreprenad vid din tillbyggnad

Vi tänkte räkna upp några fördelar som vi anser vara talande om man jämför totalentreprenad med exempelvis delad sådan (du du kontaktar flera olika företag för alla moment): 

 

 

 

31 Jan 2018