Tips för din badrumsrenovering

Badrummet är det rum som idag renoveras i allra störst utsträckning i våra svenska hem. Detta oavsett vart i Sverige man bor; det kan handla om en mindre lägenhet i Uppsala, en villa i Kiruna likväl som en badrumsrenovering i ett radhus i Malmö. Oavsett vilket – folk väljer att renovera sina badrum och detta är något som vi verkligen uppmuntrar och lyfter på hatten för.

Få rum säger nämligen så mycket om vilka som bor i huset som badrummet gör och det finns också extremt många möjligeheter vid en badrumsrenovering, oasvett om det handlar om ett stort sådant eller bara en mindre toalett. Den som renoverar sitt badrum i sin egen stil kommer att bli rikligt belönad i form av högre komfort, större trivsel och en betydligt härligare vardag.

Förutsatt här att denne person renoverar på ett korrekt sätt och det leder oss in på nästa fråga – den stora frågan, enligt oss. Vilket företag väljer du för din badrumsrenovering? Vi tänkte tala om hur du ska tänka vid denna fråga och vi gör det genom att rada upp några viktiga punkter:

22 Aug 2016