Ta hjälp av en professionell takläggare i Hedemora

Det är mycket viktigt att få ett tak som är starkt och håller tätt. Därför bör du använda en professionell takläggare i Hedemora, som arbetar på rätt sätt.

När Helena och Anders hade separerat så valde hon att behålla den lilla gården utanför Hedemora. Den var sliten och krävde en hel del arbete, men det var ändå precis vad hon behövde för att leva ett behagligt och aktivt liv med plats för tre hästar, en verkstad, en liten länga som hon kunde renovera och hyra ut och en tomt som gränsar till skogen.

Det tog inte lång tid innan hon började beta av punkter på listan över saker att renovera. Hon öppnade upp en lucka mellan kök och vardagsrum, drog om elen och lade nya golv. Badrummet fick även en uppfräschning med nytt kakel och klinker.

Men det tog några år innan hon bestämde sig för att ta tag i taket. Det var egentligen inget fel på det men hon tyckte inte om det mossbelupna tegeltaket. Som dessutom var i helt fel färg. Så när hon fick tips på en takläggare i Hedemora, som kunde utföra arbetet billigt, slog hon till. Trots att hon kände en tvekan när han ville ha en del av betalningen svart.

Takläggare som kan sitt jobb

Det skulle ta sex veckor att byta ut det gamla taket mot ett nytt tak. Hon hade valt ett listat papptak, vilket också var det tak som hantverkaren skulle vara duktig på. Men när fyra veckor gått, och de inte ens var färdiga med rivningen, så började hon bli orolig.

Ännu värre blev det när åtta veckor gått och taket började läcka regnvatten in i huset. Då valde Helena att ringa upp en firma i Hedemora, som var dyrare men mycket duktiga. När de hade tagit en titt så fick hon en chock. För den takläggare som hon anlitat hade gjort så pass många fel att de var tvungna att bryta upp taket igen.

Sex veckor senare hade Helena i alla fall äntligen fått sitt vackra och hållbara tak på plats, tack vare professionella och seriösa takläggare som kan sitt jobb.

Hitta rätt takläggare i Dalarna på https://www.takläggarehedemora.se.

11 Aug 2023