Spara in på pengar och gör en golvslipning på Kungsholmen

Ett nytt golv kan göra otroligt mycket för ens hem. Men man behöver inte alltid köpa nytt. Använd ditt gamla golv och gör en golvslipning på Kungsholmen.

Det var ett stort steg för Matilda dagen hon köpte sin lägenhet. För henne var det inte bara att välja och vraka, utan hon hade en hård budget att hålla sig till. Som tur var så fanns det några trevliga objekt inom den prisklassen på Kungsholmen. För Matilda var inte rädd för att ta på sig ett renoveringsobjekt, så länge det var roligt.

Hennes hem var som en dröm, hon la ner mycket tid och kärlek på att få det som hon ville. Man kunde tror att alla mattorna hon hade var för att ge inredningen en skjuts. Men det var faktiskt för att dölja det fula golvet. Golvet hade verkligen sett sina bättre dagar och det var hon inte glad över att låta andra se.

Golvslipning gör skillnad

Det kändes väldigt långt borta för Matilda att kunna köpa ett nytt golv. Samtidigt blev hon mer och mer frustrerad på mattorna som tog evigheter att ta undan inför varenda dammsugning. Det var då hon fick höra från grannen att de inte behövt byta sitt golv. Allt de gjort var en golvslipning.

Golvslipning, det var vad Matilda skulle göra. Priset var inte ens en bråkdel av vad det hade kostat med ett nytt golv. Däremot var hon osäker på om golvet var i för dåligt skick, men det skulle golvsliparna kolla först. Läs mer kring golvslipning här: https://www.golvslipningkungsholmen.se/ 

29 Dec 2022