Släpp in en målare före visningen i Stockholm

Ska du sälja din bostadsrätt lönar det sig att måla om den före visningen och låter du målare i Stockholm utföra arbetet får du det resultat som gör skillnad.

Du har stora möjligheter att påverka priset när du ska sälja din bostadsrätt om du tar hjälp av målare i Stockholm. En fräsch och nymålad lägenhet blir mycket mer attraktiv för spekulanter och kan innebära att du kan få väsentligt mer betalt för din lägenhet. Det lönar sig alltid att lägga tid på inredningen före visningen.

Du kan plocka undan personliga detaljer, köpa blommor och frukt och låna ihop lite nya möbler. De fina arrangemangen kan tyvärr göra att gamla tapeter och stötta snickerier syns ännu mer, om du inte gjort något åt det också. De intresserade tänker då bara på hur mycket pengar de kommer att behöva lägga på att renovera om du inte gjort det.

Att låta målare i Stockholm ta hand om din lägenhet kan löna sig

Det kan bli en god investering att anlita yrkeskunniga och erfarna målare när du ska renovera din lägenhet inför visningen. Genom sin utbildning och det dagliga arbetet har de öga för vilka färger som passar och vilka tapeter som är mest uppskattade. Du kan på det sättet få hjälp både med planering och genomförande av renoveringen.

När du beställer ett arbete av en målare får du en offert på arbetet som berättigar till rotavdrag. Det material som används är miljövänligt, man kör elbilar och när arbetet är klart städar man upp efter sig. Läs mer om målare på den här hemsidan: skondalsmaleri.se

5 Apr 2022