Skjutgaller ger tydligt skydd

Skyddar man en fastighet eller företag med skjutgaller blir det en tydlig markering att det inte är någon idé att försöka ta sig in. Skulle man försöka kommer det att innebära mycket arbete.

De ställen som lockar mest att försöka bryta sig in i är de som har så lite skydd som möjligt. Med ett stabilt skjutgaller i smide ger man en tydlig signal om att säkerheten är hög i bostaden eller på företaget. Många försäkringsbolag och polisen rekommenderar därför galler för extra säkerhet och vet av erfarenhet att de är ett utmärkt skydd.

De moderna skjutgaller som tillverkas är lätta att hantera och tillverkas av stål i högsta kvalitet. Standardmodellen tillverkas i svart eller vitt men det går att beställa andra färger. Har man en grön ytterdörr så kanske man vill ha ett galler i samma färg och då anger man det vid beställningen.

Ett skjutgaller tillverkas för att passa in perfekt och är lätt att hantera

Måtten på alla skjutgaller anpassas helt efter den byggnad de ska sitta på. Gallren fästs i en dörrnisch eller direkt mot väggen och är lätta att montera dit. När de väl är på plats är de stabila och säkra. Ett skjutgaller är en engångsinvestering som höjer säkerheten både i hemmet och på företag.

Det enda man behöver göra för att få sitt skjutgaller på plats är att kontakta företag som tillverkar och monterar skjutgaller. De vet vilken typ av galler som är mest lämpligt och de ser hur det ska fästas på bästa sätt.

11 Feb 2022