Skaffa en smartboard till klassrummet

En smartboard passar såklart inte bara i klassrummet, utan gör sig lika bra till konferensen. Speciellt när det är en stor samling som alla behöver se tydligt.

Vilken lättnad att veta att det finns en smartboard. Det är inte lätt att veta hur man ska göra när man vill dela med sig av anteckningarna på whiteboard-tavlan. Det tar en evighet att skriva av, eller att alla ungar och kollegor ska fota tavlan efter varje presentation. Då är det bättre med en smartboard där du kan dela din skärm i realtid.

Inte bara detta. Du kan dessutom se till att elever och kollegor, ensamma eller i grupp, kan jobba med det material som finns på din smartboard. Det underlättar varje lektion, presentation och föreläsning. Upptäck fler funktioner om din smartboard, och följ med tekniken in i en fantastiskt enkel framtid.

Smartboard utan dator

Det är en smartboard, och den är smart. Tänk att slippa släpa med sig datorn överallt. Och dessutom inte behöva dela ut papper hela tiden med den information som du just delat. Det blir så mycket mer arbete. Installera istället en smartboard som sparar tid, energi och miljö.

Logga in på den smartboard som du vill använda, och hitta alla dokument och filer som du behöver från din dator. Det är enkelt, snabbt och smidigt. Sedan är det bara att logga ut och lämna rummet, för att sedan logga in i ett annat rum, och fortfarande komma åt precis den informationen som du behöver.

27 Mar 2023