Sälja lastpall – bra för dig som har lastpallar du inte behöver

Du kan sälja lastpall efter lastpall till de företag som behöver fylla på sina lager. Särskilt bra för dig som har platskrävande pallar du inte längre behöver.

Under coronapandemin har många företag fått byta inriktning på sin verksamhet. Och med nya arbetsfält kommer nya behov. Kanske har ni plötsligt inte alls användning för alla lastpallar som står på lagret. Trots att de alldeles nyss var helt oumbärliga för att saker skulle fungera på firman.

Det vore ju synd att slänga dem. Men de kan inte heller vara kvar, med tanke på allt dyrbart utrymme de tar upp. Men visste du att det finns många företag som gjort en omvänd resa som den din firma just gjort? Och alltså har ett skriande behov av just de där lastpallarna som står och skräpar på ditt lager.

Så kan du sälja lastpall även av det trasiga slaget

Du förstår säkert vart det här är på väg. Du kan sälja lastpall efter lastpall till ett bra pris, om du väljer rätt köpare. Till och med gamla trasiga pallar kan gå att kränga, eftersom vissa aktörer till och med tar sig tiden att renovera lastpallar för vidare försäljning. Så stor är efterfrågan på lastpallar hos dem som behöver dem!

Så slå en lov runt lagret och samla ihop alla lastpallar som ligger där till ingen nytta. Ring och kolla vad du kan få för pris per pall, så kan du snart göra matematiken. Det blir en nätt liten extra summa i företagskassan, eller hur?

24 May 2022