Så mycket mer än bara en rörmokare

När det droppar från taket är det självklart att ringa till en rörmokare. Men vad många inte vet är att de har många strängar på sin lyra. De kan hjälpa till med både golvvärme och toaletter.

Nils hade länge tänkt på att installera golvvärme i sitt hus utanför Göteborg. Något som upptog hans tankar då rörmokaren Krister kom för att byta kran i köket. Därför kom det sig att han frågade rörmokaren om råd i frågan. Förvånat lyssnade han när Krister berättade hur installationen gick till. Det visade sig ingå i hans arbetsuppgifter.

Av den anledningen hörde Krister av sig senare samma eftermiddag. Det fanns en tid de kunde boka in för att diskutera hur de skulle gå vidare med det nya projektet.

Det skadar aldrig att fråga

Vid funderingar som kretsar kring VVS-produkter och annat är det klokt att höra sig för med erfarna rörmokare i Göteborg, få tips och råd samt prisuppgifter på vad det skulle kosta att hyra in dem för jobbet. Gå in på entreprenörernas hemsidor och se vad de har att erbjuda. Utbudet är troligtvis större än du tror.

Tjänster som kan spara pengar är exempelvis värmearbeten. Inom området finns mängder av alternativ. En värmepump som valts med omsorg kan göra elräkningen mindre. Stambyte är också något som alla fastigheter måste göra förr eller senare. Genom att få bra råd av en rörmokare kan man slippa onödiga bekymmer och kostsamma snabba lösningar. De kan även hjälpa till när det är dags att renovera badrummet.

10 Jun 2021