Renovera villan med hjälp av en snickare i Ockelbo

Har ni köpt ett hus i Ockelbo som behöver totalrenoveras? Anlita då en snickare som erbjuder totalentreprenad och som kan ansvara för hela renoveringen.

Den som ska renovera ett hus kan spara pengar genom att anlita en snickare som erbjuder totalentreprenad. Det är ofta billigare än att anlita flera mindre firmor. Inte sällan blir renoveringen också klar mycket snabbare eftersom snickaren ser till att arbetet flyter på och att rätt slags hantverkare alltid är på plats.

Inför en husrenovering går man tillsammans med snickaren igenom vad som ska göras i varje rum. Inte sällan kommer också snickaren med förslag på förbättringar som man själv kanske inte hade tänkt på. Därefter får man en offert som man får ta ställning till i lugn och ro.

Viktigt att man skriver ett tydligt avtal med snickaren

En husrenovering är ett stort och viktigt projekt. Därför måste den snickare man anlitar vara skicklig och tidigare ha utfört liknande arbeten. Be snickaren om referenser från tidigare kunder och ring upp dessa och fråga om de blev nöjda med sin renovering. Kanske har snickaren också en hemsida eller ett konto på sociala medier där man kan se exempel på tidigare arbeten.

Innan renoveringen startar ska man se till att skriva ett ordentligt avtal med snickaren. Detta ska vara så tydligt och detaljerat som möjligt. Detta för att undvika tråkiga missförstånd och klargöra exakt vad som ska göras. Självklart ska det även stå hur mycket renoveringen kommer att kosta och när den ska vara färdig.

1 May 2023