När er BRF vill ha inglasade balkonger

Vi lever allt mer ute på våra balkonger. Överhuvudtaget vil vi vistas alltmerutomhus. Vi har en mer kontinental umgängesform, kan man säga, då vi bjuder ut våra gäster att sitta med oss ute i trädgården eller på balkongen för skönt balkonghäng. Allt oftare bjuder vi våra gäster att sitta ute i trädgården, på altanen eller på balkongen för att äta, umgås och ha det trevligt. Förut – och det syns också på arkitekturen från den tiden, satt vi inte ute på balkongerna. Då använders de mer för att man skulle damma av sina täcken och kuddar och damma av klläder, lufta sig lite men sitta kvar dör under en hel kväll, det gjorde man inte.

Snyggare fasader med inglasade balkonger

Med tanke på det ändrade beteendet är det en allt större efterfrågan på inglasade balkonger och altaner. Inglasningarna gör att vi kan sitta utomhus under så mycket längre tid, än förut. Det isolerar oss från väder och vind. Det förlänger tiden som vi kan sitta på balkongen; från tidigt i april till sent i september, om temperaturen så tillåter det. Inglasningar av våra balkonger har gjort dem snyggare och man ser allt fler som glasar in dem. Det gör att fasaden ser snyggare ut och gör den mer enhetlig.

BRF:er väljer ofta att glasa in sina balkonger

Det är inte helt ovanligt att BRF:er väljer att glasa in sina balkonger. Det viktiga här är att balkongerna får fortsatt samma utseende som förut och att enhetligheten inte förloras när man väljer att glasa in dem. Även när det kommer till inglasningar, finns det några olika variationer. Med kanaler och utan kanaler, med möjlighet att öppna fönsterglasen som fönsteröppningar eller som skjutfönster. Man kan även välja inglasning utan kanaler, vilket kan ge ett renare intryck, men som inte är lika hållbart när man skjuter glaset åt sidan.

Välj rätt leverantör för balkonginglasning i Stockholm

Välj Balkongrutan i Mälardalen för en balkonginglasning i Stockholm. De har mycket lång erfarenhet av balkonginglasningar och har även egen produktion av inglasningar för balkonger. Samtidigt tillhandahåller de även andra produkter vilket för att du som kund har stor möjlighet att välja mellan olika produkter. Är det så att ni i er BRF står i valet och kvalet om vilka inglasningar som ni ska välja, välj då en pålitlig leverantör för er balkonginglasning. De kommer och monterar balkonginglasningar och gör det med hög kvalitet.

4 Dec 2018