När du behöver renovera stammarna

Hur mår dina stammar? Är det ofta stopp i avlopp, smakar vattnet inte särskilt gott eller luktar det illa ur rören? Allt detta kan vara tecken på att stammarna inte är särskilt bra i ditt hus. Det kanske är dags för att titta till stammarna och se hur de mår. Så hur hittar men en duktig rörmokare? Här rekommenderar vi att använda sig av nätet – googla "rörmokare Stockholm" så får du flera förslag på alla som har angett på sin hemsida på nätet att de arbetar som "rörmokare" och erbjuder sina tjänster i Stockholm. Man behöver ju inte skriva "Stockholm" om man inte bor där, utan anger då sin boendeort på Googles sökfält.

Varför inte kontrollera referenser på en rörmokare?

När du väl har fått kontaktuppgifter till några rörmokare i Stockholm så är det sedan bara att ta kontakt, be om offert och beskriva vad det är som du önskar få hjälp med. Man kan passa på att be om referenser av rörmokaren som du har kontakt med. Det kan vara bra att kontrollera referenserna och på så sätt få reda på hur de arbetar innan du bestämmer dig för en av dem som du tar kontakt med. Varför det kan vara bra att kontrollera referenser är att det kan vara bra att "behålla" en rörmokare som man får tag i och som verkar bra. Får man tag i en duktig rörmokare kan det vara en bra idé att behålla en sådan rörmokare som är duktig och som man kan återkomma till.

Vad en rörmokare kan göra för dina rör

När du väl får tag i en rörmokare som kan komma ut och titta på dina rör, kan en sådan till exempel gå in med en mini-kamera och den vägen se hur rören ser ut inuti. Många upptäcker att det finns både rötter och råttor som inte hör hemma inuti rören. Har man träd, som har starka rötter och kan ta sig in i helt oväntade områden, kan rötterna effektivt sätta stopp för både vattnet coh avloppet från att flöda. Råttor har en märklig förmåga att ta sig in i smala springor och åstadkommer stora skador. Det man kan göra i båda fallen är att se till att täta området där rören ligger och rensa dem från både rötter och råttor. Det är sådana saker som vi lekmän inte riktigt klarar av på egen hand. Så anlita hellre en professionell rörmokare i stället.

10 Apr 2019