Målare med idéer i Bromma

Känns tillvaron grå och trist finns det många sätt att sätta lite färg på den. Ett är att ringa en målare i Bromma som kan ge hemmet en ny look som piggar upp.

Livet rullade på i samma gamla spår. Anna skulle inte säga att hon hade det dåligt på något vis. Bara fruktansvärt tråkigt som man har i vissa perioder. Det kändes viktigt att komma ur tristessen och därför bestämde hon sig för att måla om i sitt kök. Ett rum hon spenderade mest tid i när hon var hemma.

I dagsläget var väggarna grå så den nya färgen behövde vara lättare, gladare. Hon hade landat i en ljus grön men ville fråga en målare om råd innan hon tog det slutgiltiga beslutet. Då hon inte trodde livet skulle bli roligare genom att måla köket själv bestämde hon sig för att ta hjälp.

Målare gjorde livet ljusare

Målaren Anders gillade hennes idé om ljusgrönt. De flesta beställde olika nyanser av vitt i kök. Därför var han glad att få använda en annan färg. Färgen skulle inte vara klar utan snarare någonstans mellan mintgrön och mjuk limegrön. Lugnande men samtidigt inspirerande.

Hon bokade in denna målare i Bromma. Det krävdes mycket jobb då väggarna var fulla av hål så det tog sin tid för målaren att spackla och putsa. Men när Anna kom hem på eftermiddagen fick hon nypa sig för att vara säker på att det hon såg var sant. Rummet hade blivit både större och ljusare. Det var perfekt.

5 Apr 2022