Målare i Uppsala är proffs på färg

Precis som man vänder sig till en kostrådgivare när man vill ha hjälp med maten vänder man sig till en målare om man vill måla ett hus i Uppsala. Då får man de bästa förutsättningarna att lyckas.

Kristina hade fått extra tid att göra någonting hemma när ett projekt hon jobbat på blev klart i förväg. Genast visste hon vad hon skulle sysselsätta sig med. Det var dags att skapa sovrummet hon alltid drömt om. Men var skulle hon börja? Hon var ingen van hantverkare eller dekorerare. Det hon visste var att hon ville ha en känsla av lyx. Inte för pråligt. Men bilden ville inte riktigt framträda på näthinnan. Hon beslutade sig för att ta hjälp av en målare i Uppsala hon hört talas om. Han hade rykte om sig att vara lite av en konstnär. Hon ringde målerifirman och de lovade att målaren skulle komma på torsdagen samma vecka.

Proffsiga målare kom på besök

Hon hann inte mer än visa in honom i sovrummet innan han började kasta ur sig ideer. En fastnade hon för och han plockade fram sin laptop för att visa hur färgen såg ut. Det skulle bli en fondvägg vid sängen som skulle målas i en ganska ljus guldgul färg med blankare inslag. Inslagen skulle få en gnistrande effekt när ljuset föll på väggen. De övriga väggarna kunde målas cappuccinofärgade. Intrycket blev precis som hon önskat. Den nya sänggaveln i ljusbrunt med knappar som dekoration passade perfekt. Det blev en lyxig känsla.

12 Oct 2021