Målare som målar i Vasastan

Något som har gjort det möjligt för fler i Vasastan att anlita målare är rotavdraget. Det gör det möjligt för alla att få minskade kostnader på dessa tjänster.

Evelina var intresserad av att köpa en liten etta i Stockholm för att ha närmare till jobb och nöjen. Kruxet var kostnaderna. Hon hade precis avslutat sin skolgång och börjat jobba vilket innebar att hon inte hade särskilt mycket pengar på sitt sparkonto. Skulle det hindra henne även denna gång?

Sanningen var att lägenheten var betydligt billigare än de brukade vara i stan av två anledningar. Den första var att säljaren hade bråttom att få sälja och den andra att den var i behov av stor renovering. Vilken målare skulle hon ha råd att ta hjälp av för att göra den fin igen?

Målare var faktiskt möjlig

En arbetskamrat hon precis lärt känna hade hört om Evelinas dilemma och frågat sin bror som arbetade som målare, vilket hon berättade för Evelina dagen efter. Han hade rekommenderat att Evelina skulle kontakta målaren i Vasastan och be dem komma och titta på lägenheten och det jobb hon ville ha gjort.

Det blev orden som fick Evelina att lägga in anbud på lägenheten och till sist få den. Tillsammans med målaren planerade hon renoveringen som skulle ske i flera steg för att kostnaderna skulle spridas ut på längre tid. Givetvis skulle hon få använda rotavdraget som minskade kostnaden för själva arbetet. Som tack bjöd hon hem arbetskamraten på lite tacos och det blev början på en fin vänskap. Läs mer om målare på denna sajt: målarevasastan.nu

9 Oct 2022