I Stockholm finns det golvläggare som är specialiserade på olika typer av trägolv

Funderar ni på att lägga in ett nytt trägolv? Ett snyggt golv kan kosta en del men det höjer också värdet på bostaden i Stockholm. Men för att det ska bli bra krävs det en riktig golvläggare.

Trä är det mest älskade golvmaterialet och vid en bostadsförsäljning är det vanligt att man lyfter fram om det finns trägolv. I vårt lite kallare klimat ger trä också ett varmt intryck men även en varmare känsla då man står och går på det. Trägolv finns också i alla möjliga träslag och utföranden, som exempelvis fiskbensparkett, lamellparkett, industriparkett och brädgolv. Det innebär att det alltid går att hitta ett passande trägolv, oavsett arkitektur och stil på rummet. Trägolv gör sig lika bra i moderna och nybyggda fastigheter som i äldre hus.

Välj en golvläggare som använder kvalitetsmaterial

Vill man lägga in ett nytt trägolv ska man ta hjälp av en golvläggare som har stor erfarenhet av att lägga olika typer av trägolv. Detta då trä är ett naturligt material som påverkas av luftfuktighet och årstider, vilket gör att det krävs en specialist för arbetet. Parkettspecialisten är ett exempel på golvföretag i Stockholm som är experter på att lägga just olika typer av trägolv, men det finns också andra. Enklaste sättet att hitta en golvläggare som är specialist på trägolv och parkett är genom att söka på internet. Men man ska komma ihåg att också välja en golvläggare som använder sig av material av hög kvalitet.

17 Feb 2022