Hitta golvslipning i Göteborg

Du som bor i Göteborg kan njuta av att bo i ett område med hög täthet av service. Göteborg är Sveriges näst största stad, och med en stor befolkning (som bor relativt tätt) följer naturligtvis ett större utbud av service. Samtidigt följer även ett större antal oseriösa aktörer när utbudet är stort överlag. Oseriösa aktörer vill man naturligtvis gärna sålla ut.

För dig som är Göteborgare finns det ett par tillvägagångssätt man kan använda sig av för att hitta de seriösa aktörerna på västkusten. Nedan följer ett par exempel på hur det kan göras.

Skicka uppdragsbeskrivning till flera firmor

Att skicka en uppdragsbeskrivning till flera firmor görs enklast genom en offertsida. En offertsida är en hemsida som är designad just för det syftet. Klicka in, skriv vad du behöver hjälp med, fyll i vidare specifikationer som sidan efterfrågar och vänta. Inom några dagar bör det ramla in en rad mail i din inkorg.

Att få en offert genom en offertsida är givetvis ingen garanti på att det är en seriös firma. Dock ger det ändå en viss trovärdighet. För att firmorna ska få ansluta sig till tjänsten stället offertsidan vissa krav. De här kraven skiljer sig givetvis från offertsida till offertsida, och som tidigare nämnt är det ingen garanti på att jobbet blir väl utfört. Ett tips är istället att skriva ner de olika firmorna, och sedan utvärdera dem.

När du får flera offerter har du ett ypperligt läge att förhandla. Genom att ställa de olika firmornas erbjudanden mot varandra, kan du försöka få ner priserna. Du kan även försöka få med material eller annat som behövs till din golvslipning på köpet. Tänk på att inte pruta alldeles för hårt. Då kan du istället tappa erbjudandet.

Fråga dina vänner i staden

Om du bor i Göteborg, känner du säkert många i staden i en rad olika stadsdelar. Fråga vännerna om de tidigare har anlitat en firma för golvslipning, och i sådana fall hur den firman var. Om en god vän rekommenderar en särskild firma kan det naturligtvis väga tungt. Givetvis kan det vara en ytligt bekant också. Så länge du litar på personen.

En fördel med att ha vänner i olika stadsdelar i Göteborg, kan vara att de känner till den bästa firman för golvslipning i just sitt närområde. Frågar du flera vänner inom olika stadsdelar, har du troligtvis en rad seriösa aktörer att välja mellan.

Använd sökmotorer

Ett effektivt sätt att hitta firmor i din närhet är att använda sig av en sökmotor. På så vis bör det dyka upp en mängd relevanta resultat under sökfältet. Samtidigt vet man fortfarande inte hur bra firman är, och om den är tillräckligt pålitlig för att anlita. Är man försiktig av sig, kan det vara bra att fråga firmorna om referenser från tidigare kunder. Ett annat tips är att söka på företagets namn följt av ”recensioner”. Exempel på en fras att använda sig av är ”Golvslipning Göteborg (företagets namn) recensioner”. Annars kan det räcka med bara företagets namn och ”recensioner”. Testa dig fram helt enkelt!.

Vill du ha ett snabbt tips kan vi rekommendera denna sida: www.golvslipninggöteborg.com.

 

17 Jan 2017