Golvslipning tar bort repor på golvet i Stockholm

Har du möblerat om i ditt hem i Stockholm och sett att golvet under möblerna inte ser ut som det övriga golvet? Eller så kanske du har dragit möbler över golvet? Då är det dags för en golvslipning.

Det är helt omöjligt att leva i ett hem utan att det ska bli några skador på ditt golv. Kanske tappar du något så det blir en fläck. Eller så kan du få repor av en hel mängd olika saker, som att du går på golvet med högklackade skor, barnen drar leksaker över golvet eller så kan det bli repor när du flyttar möbler. Men om du har ett gediget golv så kan det ändå vara en trygg känsla att veta att du lätt kan få tillbaka ditt snygga golv igen. Det enda som behövs är att du bokar en golvslipning till ditt hem i Stockholm.

Ta fram en ny yta med golvslipning

När du slipar ett golv så innebär det att du tar bort den översta ytan. För det krävs det att du har ett gediget golv av något slag, eftersom du annars tar bort materialets yta och blottlägger materialet under det. Men för dig som har ett gediget golv kan det också vara ett sätt att få ett nytt golv med en annan ytbehandling. Kanske går du från ett lackerat golv till ett målat golv. Du kanske till och med målar något typ av mönster på golvet efter att det blivit slipat.

18 Oct 2021