Golvslipning på Lidingö tar bort reporna

Har golvet djupa repor som du inte blir av med? Mattor döljer problemet, men löser det inte så som en golvslipning hade gjort. På Lidingö får du hjälpen.

När man skaffade barn, så visste man en sak säkert, man skulle ge och få villkorslös kärlek i en oändlighet. Det man inte tänkte på var hur mycket barnen faktiskt kunde ställa till med. Det var inte bara kommentarerna som “varför mamma har två påsar på magen’’. Utan det var även ren och skär förstörelse.

Som till exempel när barnen ska berätta om sin frustration – varför då inte ta ett glas och slänga i golvet samtidigt? Det hade skett en del liknande sådana händelser och det visade sig tydligt på golvet. Där var det fullt av repor som behövde försvinna,. När barnen var lite äldre så var det äntligen dags.

Nytt golv med golvslipning

De flesta känner nog igen sig i att man inte har en väldigt tjock plånbok när man har barn. Det är hobbyer, leksaker, kläder och så mycket mer som ska införskaffas. Det gör att pengarna att lägga på ett nytt golv inte riktigt finns där. Eller att man hellre lägger dem på annat.

Som tur är gjordes en ordentligt sökning på internet och den visade att en firma erbjöd golvslipning på Lidingö. Med den stora prisskillnaden mot ett helt nytt golv samtidigt med att man kunde få ett resultat där golvet var precis som nytt, så var det redan bestämt. En golvslipning skulle göras, bort med alla reporna för gott.

19 Jan 2023