Golvslipning i Sollentuna ger nytt liv åt ditt golv

När du väljer att slipa golv i Sollentuna väljer du att ge ditt gamla golv nytt liv, på ett miljövänligt och ekonomiskt vis. Bra för dig och bra för jorden.

En vacker nyrenoverad lägenhet med utsökta detaljer, nyspröjsade fönster och smakfull inredning låter väl inte så dumt? Tyvärr kan de vackraste av bostäder snabbt kännas lite sunkiga och förlora helhetsintrycket om golvet inte håller måttet. Men hur gör man om man har ett vackert, men slitet, trägolv som passerat sitt bäst-före-datum? Man vill ju inte riva ut det.

Då kan du välja att slipa ditt golv i Sollentuna. Med hjälp av golvslipning återfår golvet sin forna glans, utan att du behöver riva upp och förstöra. Om du har ett solitt trägolv eller ett snyggt parkettgolv så har golvet ofta en lång historia. Det är så klart inget du vill förstöra i onödan.

Golvslipning i Sollentuna spar på jordens resurser

När du väljer att slipa golv i Sollentuna spar du på jordens resurser. Den gamla ramsan går ju “reduce, reuse, recycle” och genom att slipa golvet är det ju “reuse”, alltså återanvändning, du sysslar med. Att ge gamla plagg, varor eller material nytt liv är inte bara miljövänligt, utan ofta även ekonomiskt smart. Att slipa ett golv och lägga nytt ytskikt är mycket mer kostnadseffektivt än att lägga helt nytt. Det går också snabbare.

När ditt golv är slipat behöver det ytbehandlas. I detta steg kan du själv välja hur du vill ha det. Kanske vill du ha det precis som innan, eller så väljer du en annan finish. Med färgen på ytskiktet kan du enkelt ändra hela rummets framtoning.

16 Sep 2022