Golvslipning för gammalt golv i Vasastan

Det är värt att testa om det går göra golvslipning på det gamla golvet i Vasastan. Chansen är att man får en mycket trevlig överraskning när det är klart.

Andreas hade inte varit hemma hos sin gammelmormor i Vasastan sedan han var liten. Nu fanns hon inte längre och han av alla människor hade fått ärva hennes lägenhet. Det var inte så att de inte träffats alls. Nej då, de hade setts på alla släktträffar och födelsedagskalas som familjen haft och de var inte få.

Asta hade tyckt om honom men att hon skulle ge honom sin lägenhet i stan hade han aldrig kunnat drömma om. Han hade bestämt sig för att gå till lägenheten ensam första gången då det var en speciell stund. När han klev in blev han stående och gapade. Vare sig golv och väggar eller något annat hade blivit renoverat sen sist han var där.

Lite golvslipning kunde göra skillnad

Lägenheten var inte på något vis förfallen utan bara gammal. Några detaljer gillade han dock som stuckaturerna i taket hon varit så stolt över. Trägolven som gick igenom hela lägenheten hade varit vackra en gång. Men kanske en golvslipning i Vasastan skulle göra underverk.

Golvet verkade inte ha blivit slipat vilket gjorde att det troligtvis skulle gå att göra. Andreas hade inte möjlighet att vara hemma när golvslipningen väl gjordes. Så det var med spänning han låste upp dörren senare på dagen. Han blev mållös. Det såg ut som golvläggaren lagt nytt i hela lägenheten. Nu var Andreas glad att han valt att ge golven en chans.

12 Jan 2023