Golvläggare i Huddinge lägger fiskbensparkett

För den som vill ha trägolv är frågan om det ska vara plankgolv, klick eller parkett. En golvläggare i Huddinge hjälper gärna till med att underlätta valet.

Den vackra släktgården var äntligen deras. Ann och Peter var överlyckliga. De hade inte övertagit det på grund av dödsfall. Nej, Gertrud hade bara blivit gammal och orkade inte ta hand om det stora huset längre. Det var helt enkelt dags att lämna över till ungdomarna, som hon kallade dem.

De hade länge talat om vad de skulle göra om huset blev deras. De var helt överens om att återigen lägga fiskbensparkett i vardagsrummet. Ett golv som bytts ut mot modernt plastgolv med medaljongmönster. De kontaktade en golvläggare som kom för att se över rummet och estimera hur mycket det skulle kosta så han kunde skicka en offert.

Proffsig golvläggare i Huddinge

De hade förväntat sig att det skulle ta tid innan denne kunde komma och göra jobbet. Men det visade sig att golvläggaren från Huddinge hade en lucka i schemat precis då. De behövde inte kånka på några möbler då de inte inrett rummet ännu. Det gjorde att golvläggaren kunde sätta igång när det passade.

Det var tydligt att det inte var första gången han lade fiskbensparkett. Jobbet gjordes på rekordtid och sedan fick de vänta på att lacket skulle torka. Men oj så fint det vart när det var klart. Rummet hade återgått till sin forna glans. De beslutade sig för att bjuda hem Gertrud på middag till helgen och få visa henne golvet. Anlita en golvläggare här: www.golvläggarehuddinge.se

29 Jun 2022