Funktionell och vacker yta

Ytor som beläggs med plattor har blivit så populära att man till och med hittar nya sätt att använda dem på. I många länder använder man sig av plattor i alla rum och ser en stor nytta med dem.

Plattor i olika former, storlekar, färger och mönster har blivit mycket populärt inom heminredning. Det är ett sätt att få en stark och hållbar yta som dessutom är funktionell och vacker. Man kan välja plattor av ett och samma slag eller så kan man själv skapa ett mönster genom att kombinera flera olika. På det sättet kan man få ett hem, kontor, restaurang, hotell eller annan lokal helt som man själv önskar och tycker är snyggt. Det enda man behöver är en riktigt bra plattsättare i Stockholm och en möjlighet att fatta ett beslut om vilken platta man ska välja.

s

Vanligt i våtrum

Eftersom plattor är fuktavstötande så är det mycket vanligt att man använder sig av dessa i rum där det förekommer vatten. Det innebär att plattor finns i badrum, tvättstuga, badhus, kök och även garage. Man kan välja att sätta plattor över hela rummet eller endast där ytan är som mest utsatt för vatten. Därför brukar man till exempel sätta plattor ovanför bänkskivan i ett kök, eller på väggar och golv i ett badrum. Däremot brukar man inte sätta plattor i taket. Dels för att det är mycket besvärligt men även för att man oftast inte behöver det. Troligen hade det inte heller varit så snyggt att titta på.

18 Mar 2021