Ett eget hem för framtiden

När du inte finner det hus du önskar dig på marknaden får du bygga det själv. Din egen vrå, kanske din egen design, oanvänt innan du öppnar ytterdörren. Anpassat för dina behov och önskemål.

Vår längtan efter en egen trygg vrå är djupt rotad. Har vi möjlighet vill de flesta av oss gärna ha ett eget hus. Alla önskar inte trädgårdsarbete som enda fritidssysselsättning men många vill iallafall ha lite egen mark. Sitta på trappan med morgonkaffet, vara hemma fast du är utomhus.

Möjligheterna är oändliga och faktiskt ofta så oändligt många att det kan vara svårt att välja. Det finns många klassiska designkoncept att uppskatta. Något av det enklaste och snyggaste är ändå stenhus. Inga problem med materialet, inga framtida bekymmer med mögel eller liknande. En konstruktion för framtiden.

Möjligheter och kostnader

När du väljer att låta bygga ett hus i lättbetong väljer du också att bygga lågenergihus. Egenskaperna hos materialet gör att energiåtgången blir låg och risken för framtida problem minimeras. Energi och el är en stor utgift för de flesta. Att välja rätt material från första början ger möjligheter att minimera kostnaderna.

Ett hus byggt av lättbetong blir klassiskt stilrent. Hela konstruktionen andas kvalitet. Medan utsidan bara är just en utsida är det aldrig fel att ha en tilltalande fasad som vinner i längden. Kombinerat med ett sunt och behagligt inomhusklimat är ett stenhus en klar vinnare.

Är du på gång med tomtköp? Ta och kontakta en erkänt skicklig leverantör av lågenergihus i lättbetong.

6 Jul 2021