Epoxigolv i hemmet – en höjdare för festglada

Satsa på ett riktigt industrigolv hemma. Ett slitstarkt epoxigolv gör att du kan bjuda hem många danssugna vänner utan att behöva oroa dig för parketten.

Nu är det slut på de ensamma åren. Även om det inte står helt klart att pandemin är över, är det i alla fall fritt fram att bjuda in alla dina vänner till hemmafest. Och då behöver du se till att golven håller för en riktig röjarskiva. Ett slitstarkt epoxigolv i vardagsrum, kök eller hall är vägen framåt.

Oavsett om dina gäster vill dansa tango eller bugg kommer alla hårt isatta klackar ställa hårda krav på ditt golv. Parkett är inte att tänka på, för vem orkar beställa omslipning av golvet stup i kvarten? Ett parkettgolv kan dessutom inte slipas om hur många gånger som helst. Och det är ju precis så ofta som du kommer vilja ha danskväll hemma. Hur många gånger som helst.

Epoxigolv med snygg industridesign

Ett slitstarkt epoxigolv kan också ha vissa estetiska kvaliteter. Särskilt för dig som gillar industriell inredningsdesign. Om du vill mjuka upp känslan kan du alltid satsa på stora mattor. När det är dags för fest är det bara att rulla ihop dem och lägga in dem i sovrummet, så ingen dansare snubblar på kanterna.

En liten brasklapp: bor du i hyresrätt bör du kontakta din hyresvärd innan du lägger in ett epoxigolv. Det kommer nämligen inte vara helt enkelt att återställa lägenheten till sitt forna skick när golvet väl är på plats. Ett epoxigolv är gjort för att hålla.

20 Apr 2022