En stabil byggställning kan hyras till ditt byggprojekt

Är du på gång med ett bygg- eller renoveringsprojekt? Då kan du med fördel hyra en säker och stabil byggställning som är speciellt anpassad efter ditt behov.

När du ska bygga eller renovera någonting kan det behövas både verktyg och byggställningar. Oavsett om projektet är litet eller stort kan du hyra just den typen av ställning som du är i behov av. Du hyr den så länge du vill tills du känner att du är klar med ditt byggprojekt.

Det kan vara svårt att i förväg veta exakt hur lång tid det tar innan allt är klart. Väder och vind kan göra så att allt tar längre tid än beräknat. Byggställningar i aluminium är lätta och flexibla att flytta runt. Det innebär att två personer enkelt kan flytta ställningen i sidled under arbetstiden.

Det finns en byggställning för varje behov

En rullställning räcker bra om det gäller mindre arbeten på plan mark inom- eller utomhus. Det kan handla om att måla om eller byta panel på ditt hus. Om marken är mycket ojämn eller om du till exempel ska lägga om ett tak rekommenderas en fast byggställning. Du kan även hyra en skylift om det ska utföras tunga lyft till ett högre våningsplan.

När du hyr den byggställning som är anpassad för ditt projekt får du den monterad på plats. Det går bra att hyra ställningen ett fåtal dagar eller under flera månader. Praktiska modulsystem gör det möjligt att bygga ut på både höjden och bredden.

11 Apr 2022