En pelarsvängkran kan vara det som ersätter tidigare generationers lyftkranar

Att installera en pelarsvängkran gör att allt kan enkelt anpassas till de behov du har i din lokal. Du får en flexibel lösning om du har lite golvutrymme. Där finns det plats för en kran.

En pelarsvängkran kan vara en av dina bästa investeringar. Har du bara lite golvutrymme så blir det en perfekt plats att placera en pelarsvängkran på. Enkelt beskrivet är det en stor pelare på vilken det monteras en lyftarm. Det är den som sedan kan hantera ditt gods. Den kan ta upp till 125 kg på sin arm. Det är inte så dåligt. Att klara det för en människa skulle kräva fler timmar på ett gym än du nog kan föreställa dig. Då är det bättre med en pelarsvängkran som lyfter och arbetar med godset som ska hanteras i dina lokaler. En sådan kran är den ultimata lösningen även om du har en stor yta och högt i tak, men där taket helt enkelt inte klarar av att du monterar en lyftanordning i det. Det är då en pelarsvängkran kan göra jobbet.

En pelarsvängkran har en fin svängradie och många armlängder

För att du ska kunna få ut det mesta möjliga av din pelarkran har den en svängradie på mellan 180 och 270 grader. Det gör att den nästan går runt ett helt varv. Den blir likaledes oerhört flexibel genom att den har armlängder som kan sträcka sig upp till sex meter bort. Det täcker en rätt så rejäl yta.

25 Jan 2022