Efter en golvslipning på Östermalm får du fräscha trägolv

Privatpersoner och företag behöver ibland slipa trägolven. Alla slags trägolv går att slipa. Anlita golvslipningsexperter för golvslipning på Östermalm. Trägolvet blir som nytt igen.

Oavsett vilket trägolv du har går det att slipa. Om du har en trappa eller trösklar i trä kan du även få dem slipade om de är slitna. För längre hållbarhet går det att luta av och olja eller lacka. Om du anlitar experter för golvslipning ytbehandlas golvet efteråt. Olika rum kräver olika ytbehandling. Om du har ett trägolv i köket utsätts golvet för en hel del spill. Där kan det vara lämpligt att lacka golvet. Om du har ett trägolv i vardagsrummet kanske du vill framhäva vackra ådringar i träslaget. För att få det resultatet är en oljning att föredra, och hårdvax ger en slät yta med lång hållbarhet.

Kan jag boka golvslipning på Östermalm till mitt klickgolv?

Ett klickgolv är väldigt populärt i dag, och som namnet antyder så klickar det när man lägger golvet. Ett klickgolv går utmärkt att slipa. Tänk på att ett klickgolv bör ligga ett dygn i det rum där det ska läggas. Detta för att det ska anpassa sig till rummets temperatur och luftfuktighet.

Alla slags trägolv går att slipa. Ett furugolv går att slipa nästan hur många gånger som helst. Har du ett parkettgolv som behöver slipas? Det krävs en fackman med kunskap och erfarenhet för att slipa ett parkettgolv. Anlita proffsen genom att boka en golvslipning så kan du känna dig trygg med ett perfekt resultat.

14 Oct 2021