Du kanske inte heller tycker att det är roligt att sätta upp stängsel i Gävle

Är det verkligen så lätt att sätta upp stängsel? Det är nog säkert att säga att de flesta i Gävle inte tycker det. Då är det ju tur att andra tycker det.

“Det är egentligen ganska lätt att stängsla”, var det någon som sade en gång. Och det stämmer ju, eftersom själva principen inte är så svår att förstå. Alla som har gett sig på att sätta stängsel i Gävle eller någon annan stad vet dock att det inte är så lätt.

Till att börja med kan det vara svårt att veta vilken typ av stängsel man ska sätta. Är det till exempel ett fint panelstängsel som ska sättas upp eller är det ett robust flätverk som ska monteras? En villatomt har ju andra behov än ett lantbruk med djur.

Det kan vara roligt att få ett stängsel monterat och klart

Du kanske vill ha lite tips på vilket slags stängsel som passar. När du väl har kommit fram till det kommer själva monteringen. Det är då långt ifrån enkelt att påla och klippa stängsel eller få till ett snyggt resultat. Dessutom tar det lång tid om man inte är van.

En del kanske tycker att det faktiskt är lätt att stängsla, men de flesta tycker nog inte att det är särskilt roligt. Om du tycker att det varken är lätt eller roligt är det lika bra att du tar hjälp av någon med hela jobbet. Det är nog mycket roligare.

31 Oct 2022