Dörrautomatik löser arbetsmiljöproblem i Stockholm

Dörrautomatik i Stockholm kan bespara en chef massor med problem. Och pengar. Och personalbrist. Det fick en herre vid namn Bengt lära sig den hårda vägen.

Bengt hade inte haft en tanke på att hans receptionist lade flera timmar varje dag på att gå och hålla upp dörrarna för varubuden som kom med leveranser till kontoret. Det var lite typiskt Bengt det där, att inte kunna sätta sig in i någon annans situation. För en mer empatisk person hade det kanske varit självklart. Men inte för Bengt.

Därför kom det som en överraskning när receptionisten tågade fram till hans skrivbord och meddelade att hon sade upp sig med omedelbar verkan. Hon kunde bara tänka sig att stanna kvar på jobbet under en speciell omständighet. Och det var om Bengt såg till att installera dörrautomatik så hon kunde koncentrera sig på sitt riktiga jobb.

Dörrautomatik behöver inte kosta chefen skjortan i Stockholm

Du som är chef på ett välbesökt företag i Stockholm vill naturligtvis inte vara Bengt. Det ska inte behöva gå så långt som till att personalen hotar med att säga upp sig, innan du tar tag i eventuella arbetsmiljöproblem. Att installera dörrautomatik är dessutom relativt enkelt och behöver inte kosta skjortan.

Det blev en del sömnlösa nätter för Bengt, däremot. Han började nämligen räkna på den arbetstid som gick till spillo bara för att receptionisten var tvungen att springa och hålla upp dörren stup i kvarten. Det var många rara kronor, om man räknade om timmarna till reda pengar. Läs mer om dörrautomatik här: www.dörrautomatikstockholm.se

4 Jun 2022