Bygga pool – så gör du grannen avundsjuk

Ingenting kommer göra din varma och svettiga granne mer avundsjuk än en pool på din sida tomten. Att bygga pool kan vara det bästa beslut du någonsin fattar. Gör det redan till sommaren.

Hur gör du din granne riktigt avundsjuk – och dig själv populärast i kvarteret? Du låter bygga en pool i trädgården förstås. Oj, vilka avundsjuka blickar du kommer att dra åt dig från andra sidan häcken vid tomtgränsen. Grannens ögon kommer att matcha busken och gräsmattan så gröna de kommer att vara av avund. Medan du plaskar och svalkar dig i din pool i den trettiogradiga värmen mitt sommaren får grannen sitta och svettas – eller åka till den trånga, stressiga stranden och besväras av parkeringskaos och ungdomar som spelar skränig musik från sprängda högtalare. Nej, att bygga en pool är naturligtvis det bästa du har gjort. Det enda du ångrar är att du inte lät bygga den ännu tidigare.

Bygga pool – det bästa du har gjort

Att bygga en pool förändrar allt. Aldrig mer behöver du åka ända bort till stranden och stå ut med sand i mackorna och riskera att få en volleyboll i kaffet. Du har allt du behöver i trädgården. Visst var det en hel del arbete med att bygga pool, men det var det ju inte du som stod för. Du var smart nog att anlita hantverkare som gjorde allt jobb åt dig. Har man råd, så har man. Och då finns det ingen anledning att avstå.

1 Mar 2022