Braskaminer installeras i Göteborg

För många är det en mysfaktor att se hur elden dansar i någon av alla braskaminer som finns i Göteborg. Något som lockar husägare under hela året runt.

Det gamla huset hade sett bättre tider men det kändes som om charmen låg precis under ytan, och bara väntade på att komma fram. Familjen hade länge längtat efter att kunna flytta till Göteborg, så när man hittade det rätta huset i det rätta läget så slog man till. Nu skulle det bara fixas med ytskikt och även ordnas med en del mysfaktorer för hela familjen.

När man satte sig ner och gick igenom vad man önskade i huset så var det mycket skilda saker. Barnen skrek pool och föräldrarna önskade sig braskaminer på två olika platser i huset. Men det fanns även sådant på listan som en örtagård, ett förråd med plats för snickeri och en bastu.

Hitta rätt bland braskaminer i Göteborg

Huset hade redan ett par skorstenar som gick att använda, men de kaminer som fanns var fallfärdiga och hade dålig effekt. Därför var en sökning på braskaminer i Göteborg något av det första man gjorde som ny husägare. Det behövdes en ordentlig lösning för uppvärmning, som inte var direktverkande el.

Efter att ha letat runt så hittade man en butik som gick att besöka, så att man kunde se kaminerna och få en mer realistisk bild av dem. Och valet visade sig bli lätt. Efter besöket kom man hem med två olika kaminer, som passade perfekt för de platser där de skulle placeras framöver.

11 Feb 2023