Att utnyttja ljuset med inglasad balkong

Balkongen kan vara en tillgång för din bostad. Den kan också alternativt vara en filial till den lokala återvinningen. Du väljer själv om du vill ha yta för umgänge eller om du vill dumpa sopor.

Hemmet är en kär plats för majoriteten. Här är din trygga plats där du äter och sover och umgås med släkt och vänner. De flesta väljer också att satsa både tid och pengar på just hemmet. Vi tillbringar så mycket tid här.

Är du en av många lyckligt lottade som dessutom har en balkong har du några extra kvadratmeter att utnyttja. Sommartid brukar många sola, umgås och grilla där. Tyvärr sätter vårt något bistra nordliga klimat ofta stopp för de aktiviteterna. Regn och snö och balkonger kan vara en trist kombination.

Så behöver det ändå inte vara om du väljer att glasa in balkongen.

Hur går man tillväga vid en balkonginglasning?

Har du bestämt dig för att glasa in en balkong kan du vända dig till ett välrenommerat företag med goda betyg och lång erfarenhet. Troligtvis börjar ni samarbetet med ett besök åtföljt av en offert. De brukar också kunna ge förslag på olika bra lösningar.

Själva inglasningen tar inte speciellt lång tid, och sedan har du plötsligt en större yta. Du kan välja att sätta in en värmekälla för ökad komfort. Sedan inreder du helt efter eget huvud med växter, möbler och textilier. Borta är kyla, nederbörd, buller och smuts.

En bra investering i lägenhetens marknadsvärde, men främst en rofylld oas för dig.

8 Apr 2021