Är det svårt att lägga fiskbensparkett?

Ska ni lägga nytt golv och har funderingar kring om ni ska välja att lägga en fiskbensparkett? Denna typ av golv är både klassisk och modern samt också tidlös och passar in i de flesta hem.

Att lägga in en fiskbensparkett i sitt hem ger ett modernt men samtidigt tidlöst och klassiskt golv. Ett sådant golv håller i många långa år framöver och har varit på tapeten redan sedan 1800-talet. Det är ett av de mest vanliga golv som finns runt om i våra svenska hem. En fiskbensparkett går alldeles utmärkt att lägga i vardagsrum, matrum eller varför inte i hallen. Det är ett golv som fungerar till det mesta, både när det gäller inredning och färger. Ska ni lägga in nytt golv där hemma så ska ni anlita en firma som lägger fiskbensparkett för det bästa resultatet.

Fiskbensparkett har en lång hållbarhet

Att ge sig på att lägga in fiskbensparkett på egen hand är ingen särskilt bra idé. Det krävs en noggrannhet och erfarenhet av den här typen av golv för att få till ett perfekt resultat. Det är inte lika enkelt att lägga fiskbensparkett som det är med andra typer av golv, då det går att lägga fiskbensparkett i flera olika varianter av mönster. Det behöver bli rätt från början när man börjar lägga en fiskbensparkett, annars riskerar man att få göra om allting från början igen. Fiskbensparkett är ett ekonomiskt golv med en lång hållbarhet, så länge man ser till att ta hand om det ordentligt.

29 Sep 2021