Äntligen dags att renovera lägenhet i Stockholm

Visst är det en härlig känsla att sätta igång att renovera sin lägenhet i Stockholm? Det bubblar i kroppen och man vill bara se resultatet på en gång.

Niklas hade filat på sin idé i ett halvår när han till sist kände att det var dags att göra slag i saken. Han var lite orolig att hantverkarna skulle opponera sig mot något han ville ha. Skulle han stå på sig då eller ge vika för andra idéer? Lägenheten i Stockholm var liten men hade stor potential.

Företaget han anlitat skulle skicka en hantverkare för att tillsammans med Niklas gå igenom allt och sedan göra en offert på både jobb och varor. När denne äntligen kom, var han uppe i varv och fick kämpa med att behålla lugnet och vara så saklig som möjligt när han berättade om sin vision.

Renovera en lägenhet så den blir en av de finaste i Stockholm

De började med att sätta sig och prata. Niklas visade skisser på hur han tänkt sig och sedan gick de igenom lägenheten. Då den var liten undrade hantverkaren om Niklas inte önskade sig lite mera förvaringsutrymmen. Något som han erkände att han inte tänkt på men gärna ville ha.

Hantverkaren som var van att renovera lägenhet kom med några otroligt smarta lösningar som han kunde bygga. För övrigt tyckte han att Niklas idéer var mycket bra och väl genomtänkta och undrade om han arbetade med design. Han blev glad över berömmet men viftade bort det. Att renovera lägenhet var hantverkarens talang.

9 May 2022